Suloinen kaupunkiparveke design-tuotteilla

Nyt on taas se aika viikonlopusta, kun ei kovin tiukkapipoisesti kannata suhtautua tekstiin. Kurkistetaan siis asuntomme pyhimpään: parvekkeeseen tietenkin.

DSC_0831

Maisemat parvekkeeltamme ovat huikeat. Näkymä avautuu yhdelle Tampereen vilkkaimmista kaduista; on aivan ihana kuunnella kaasuttavia autoja ja moottoripyöriä sekä ulvovia hälytysajoneuvoja. Tällaiset äänet tekevät kodista kodin. Parvekkeeltamme näkyvät todella kauniisti vehreät lehmukset, liikennemerkit ja sokkeloruutuinen parkkipaikka, josta on ihana kytätä luvattomasti pysäköiviä. Kauankohan menee, että alan ottaa yhteyttä sakkoalan spesialisteihin?

DSC_0830

Parvekkeellamme suuressa roolissa on arvokas pöytäryhmä, johon kuuluu design-lasipöydän lisäksi kaksi upeaa rottinkituolia. Rottinkituolit olivat itsestäänselvyys, kun mietin tarkoin harkittua parvekesisustustamme. Sopivankokoisesta lasipöydästä saatoin vain unelmoida, mutta niin vain löysin tämän upean ja trendikkään setin Tokmannilta hintaan 39,95 euroa. Verottihan se pankkitiliä, mutta laadusta on maksettava.

DSC_0829

Sisustuksessamme olennaista on myös upea bambuverho, jonka edelliset asukkaat olivat jättäneet paikoilleen. Verho peittää sopivasti tummennettua lasia, vaikka sen nykyinen kunto ei paras mahdollinen olekaan, mutta juuri siksi se voidaankin lukea antiikiksi. Samaa sarjaa on lattia, joka on ihanan pinttyneen oloinen ja halkeileva, mutta se luo särmää muuten hallittuun kokonaisuuteen.

DSC_0826

Parvekkeellamme nautimme usein itsetehtyä kasvisruokaa. Tänään maistuivat suussa sulavat tacot, joiden teollinen maissiaines turvottaa mukavasti, mutta se tuntuu lähinnä taiteelliselta. On sellainen olo kuin olisi itsekin ympäristötaidetta. Tacot täytimme korianterilla ryyditetyllä kidneypapu-tomaattikastikkeella, mehukkaalla jäävuorisalaatilla, cayennepippurilla syleillyllä guacamolella, eksoottisella srirachalla ja mojovalla punasipulilla. Samalla nautimme ihanat, tummapaahtoiset Löfbergs-kahvit ja laadukasta Kotimaista-kivennäisvettä.

DSC_0833

Kaikesta huolimatta en vaihtaisi parvekettani toiseen. No, ehkä vähän isompaan ja lasitettuun. Tai ainakin sellaiseen, johon saisi ihanan sohvaryhmän.

DSC_0834

Jos huumorijutut kiinnostavat, niin kurkista tänne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.