Unelmieni keittiö

DSC_0885

Unelmien keittiö on sellainen, jossa kaikki sen osaset muodostavat saumattoman, rauhallisen ja toimivan kokonaisuuden. Unelmien keittiö on paikka, jossa skandinaavinen puhtaus kohtaa rohean pubitunnelman.

DSC_0884

Unelmien keittiössä ei ole koskaan likaista. Siellä kokkausjäljet katoavat itsestään, ja roskat löytävät tiensä roskakoriin, ennen kuin niitä edes huomaa.

DSC_0878

Unelmien keittiössä on modernit kaapit. Kaapistojen välissä voi pyörähdellä kätevästi, ja myös niin, että törmää toiseen, jos ei ole yksin keittiössä. Silloin menee hermo. Keittiössä on uuden karhea jääkaappi, sontainen hana, karmeat kaakelit ja ikivanha tiskikone.

DSC_0882

Unelmien keittiössä asuvat chilit, sipulit, mausteet ja tofut sulassa sovussa. Niitä ympäröivät Ikea, Samsung ja kierrätysmateriaalit. Epätodellisten unelmien keittiötä ei nimittäin ole olemassa – tai ainakaan rakennettu vielä – mutta siihen asti pystyn koheltamaan sellaisessa keittiössä, jossa edellä mainitut kriteerit täyttyvät melko hyvin. Sellainen keittiö on unelmieni keittiö, koska kaikkea ei voi saada.

DSC_0880

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.