Mitä sitten?

Siinä se lukee: ”Alkamisajankohta S2015 ja tavoitevalmistumisaika K2017.” Vajaan kahden vuoden päästä pitäisi ilmeisesti olla gradu taskussa ja itse joku muukin maisteri kuin Jägermeister.

Kovasti aiemmin uhosin, että opiskelen maisterivaiheessa jotakin muuta kuin höpöaineita. Yritysjohtamisen kurssia ei saanut valita kuin kauppatieteen ensimmäisen vuoden opiskelijat. Siinä meni se, mutta vielä yritän markkinoinnin kurssille. Nythän opiskelen siis sosiaalipsykologiaa, joka sekin tukee organisaatioviestintäpuolta, sillä sosiaalipsykologian kursseilla tutkitaan ryhmiä ja niiden vuorovaikutusta.

Maisterivaiheessa hyvää on se, että kurssit ovat laajoja, ja kestävät yleensä kaksi periodia. Näin ollen tiedän siis koko lukukauteni kulun jo nyt lukuun ottamatta paria hajakurssia, jotka valitsen vielä toisessa periodissa. Luvassa on tänä syksynä joka tapauksessa paikallislehtitutkimusta, viestinnän ja median tutkimusta, sosiaalipsykologiaa ja ulkomaanjournalismia.

DSC_0933

Kolme vuotta sitten syksyllä olin opiskellut yliopistossa kolme päivää. Nyt minulla on ollut kolme päivää aikaa miettiä graduaihetta, joka ei tietenkään ole kirkkaana mielessä, vaikka keväällä näin vielä olikin. Kolme vuotta sitten olin varma, mitä haluan, ja nyt voin vannoa, ettei minulla ollut silloin hajuakaan siitä. Millään elämänsaralla.

Tänä syksynä kuluu varmaan hieman kolaa ja huulirasvaa sekä post it -lappuja, mutta aion silti nauttia. Huulirasva maistuu hyvältä, kola on tappavaa ja post it -laput kivanvärisiä.

Moppi silmille, ja rokkaan! Mitä sinä teet syksyllä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.