Bimbous ei ole ase vaan loistava markkinointikeino

Foxin uudesta ylpeydestä, Bimbo Oy:stä, esitettiin eilen kolmas jakso. Koko sarjaa kuvaa hyvin toisen päähenkilön Alina Välimäen suusta insertissä kuultava petrinygårdilainen, vapaasti lainattu kasku: ”Me ollaan niin kuin nuoria miesyrittäjiä: tehdään töitä, biletetään ja nussitaan.” Siinäpä se koko sarjan idea sitten tulikin. Kolmen jakson aikana promootioyritystä pyörittävä kaksikko Sointu Borg ja Alina Välimäki ovat hankkineet toimiston yritykselleen, käyneet Monacossa, dokanneet, ja toinen on kuksinut kaksikon avuliasta mieskaveriakin.

DSC_1288

Alina ja Sointu ovat kertoneet haastattelussa bimbouden olevan ase. Anteeksi neidit, mutta olen toista mieltä. Bimbous voi olla tilapäinen suojakuori, mutta en määrittelisi bimboilua aseeksi. Se, mikä sen sijaan on ase, on pelkkä oy-liite ohjelman nimessä. Charisma Promotionista tuli ohjelman alussa osakeyhtiö, ja voin veikata, että kyseinen osakeyhtiö lähtee lentoon ohjelman avulla. Uskon näin siitäkin huolimatta, että kuuleman mukaan jokin yrittäjä ehti jo perua charismalaisten keikan, koska ”ei halua mitään tinderöiviä bimboja”. Ymmärrettävää sekin, mutta tämä potentiaalinen yhteistyökumppani taisi unohtaa, että vielä Välimäki & Borg -komppanian olisi saanut edullisesti. Bimbo Oy:n jälkeen nimittäin hinnat noussee pilviin.

Bimboparin viikottaisen tähtihetken ongelma on kuitenkin kaava, jota ohjelma toistaa viikosta toiseen. Ei toki pidä tuomita, koska nythän on nähty vasta kolme jaksoa. Ja aika monta on edessä. Ehdimme siis nähdä monet kännit, treffit ja keikat! Kritiikistä huolimatta olen kuitenkin yllättynyt siitä, että ohjelma ei noussut suureksi puheenaiheeksi edes avausviikollaan, eikä sen tapahtumia ole referoitu monen muun viihdeohjelman tavoin. Liekö tähän syynä sitten ohjelman repaleinen, mutta kerta toisensa jälkeen toistuva kaava, vai suuri ennakko hype.

Pian nähdään, kuinka kauan katsojat jaksavat pysyä mukana. Toivottavasti kuitenkin jonkin aikaa, koska onhan bimboilu joka tapauksessa rohkea veto kahdelta yrittäjältä. Ei säälipisteitä, mutta onnea toivotan silti. Sitä tarvitaan, vaikka kovan luokan markkinointikampanja on jo tv-ruuduillamme. Muistakaahan, ettei kaiken tarvitse olla vakavaa.

Bimbo Oy Foxilla keskiviikkoisin klo 21.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.