Kuuluisa hedonisti vastaa kohuväitteisiin

AKKAMEDIA. on juuri saavuttanut puolen vuoden iän. Ilokseni olen saanut huomata lukijakunnan kasvaneen. Yllättävintä on ollut se, mitkä tekstit ovat nousseet suosituimmiksi. Ne, joissa olen kokenut olevani parhaimmillani, ovat jääneet sivuun, ja itselleni tuntemattomin aihepiiri on noussut suosituimmaksi: musiikki. Se ei toki liene ihme, koska raa’asta tilastopelistähän blogeissa on kyse.

DSC_1279

Eniten verbaalisen onnistumisen iloa koin media- ja lapsiaiheisessa tekstissä, tulkintailoa antoivat Karjalaisen ja Vesalan kappaleet, ja keskustelua herätti runsaasti uskonnonvapaus, kuten myös vegepostaukseni ruokavaliosta ja tempestä.

Seuraavaksi vastaan hakusanojen perusteella suomalaisia askarruttaneisiin kysymyksiin. Toivottavasti blogistani on ollut apua.

Hakusanoja on tyylitelty otsikoihin sopiviksi, ja niistä on korjattu kirjoitusvirheet.

Kuka on Timo K? Entä Stindebinde? Nindepinde? Onko hän täysi pummi?
Siihen voit lukea vastauksen tästä. Mielestäni Stindebinde on Jukka Karjalaisen tosielämässä tuntema henkilö, jonka kohtalo muistuttaa hyvin paljon nuorena kuolleen Timo K. Mukan elämän päättymistä. Stinde saattoi vähän pummiakin, koska käsittääkseni hän oli alkoholisti. Ja ei, hänen nimensä ei ole Nindepinde.

Haamukirjoittaja on surkea sarja
Tämä väite on totta. Ylellä esitetyn sarjan viimeinen jakso tuli ulos viime sunnuntaina, ja farssimaisuus vain kiihtyi loppua kohden. En ole koskaan nähnyt yhtä ala-arvoista ja amatöörimäistä sarjaa.

Mun ainoa kotimaa
Ajetaanko rantoja pitkin läpi koko maan?
Vesalan Tequila-kappale ei anna suoraa vastausta siihen, mikä on tulkitsijan ainoa kotimaa. Kappaleessa ainoa kotimaa symboloi suhdetta toiseen ihmiseen. Tällä hetkellä Paula Vesala asuu Los Angelesissa, mutta hän on suomalainen. Ikimuistoisen reissun saa varmasti aikaiseksi, kun ajelee rantoja pitkin ihan mihin vaan.

Kuuluisat hedonistit
Tästä olen otettu. Jos olen kuuluisa hedonisti, olen saavuttanut kaiken muun paitsi yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon.

Mitä Alina Välimäki opiskelee?
Suosittelen kysymään häneltä suoraan. Välimäki on Bimbo Oy -sarjan toinen päähenkilö, Charisma Promotion Ltd:n perustajajäsen. Jos oikein kuulin, hän kertoi sarjassa opiskelevansa liiketaloutta Haaga-Heliassa pääkaupunkiseudulla. Mielipiteeni sarjasta voi lukea tästä.

Mitkä ovat Ensitreffit alttarilla -Sarin ja -Antin ammatit?
En muuten tiedä! Sarin vauvamahasta napsaisi kuvan Seiskan salakuvaaja helsinkiläisessä pankkikonttorissa. Paperilehden jutussa kerrottiin, että Sari seisoskelee koko päivän tiskin takana, mutta ammattia en kyllä lähde veikkailemaan. Antinkaan ammattia ei kerrottu. Huikea raskausuutinen on edelleen Seiskan sivuilla lyhenneltynä.

Mikä on Ensitreffit alttarilla -Marin ongelma?
Marilla tuskin oli muita ongelmia kuin se, että sopivaa kumppania ei löytynyt, eivätkä kemiat kohdanneet Jounin kanssa. EA-teemaisen tekstin voi silmäillä tästä.

Vielä on paljon edessä Akkiksen kanssa.

Mitä sinä haluaisit lukea? Miten päädyit blogiini?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.