Nam, mikä Maka Sushi!

Tamperelaiset ovat hullaantuneet Maka Sushista. Maruseki kavereineen saa nyt vapista. Herkulliset huhut saavuttivat minut vasta nyt, vaikka Maka Sushi avautui jo keväällä.

DSC_0001

Kasvissyöjät huomioidaan Maka Sushissa erinomaisesti. Lajitelma on edullinen ja monipuolinen. Kymmenen palan kasvislajitelma maksaa 10 euroa, lounaalla kahdeksan. Halvemmallakin Tampereelta saa sushia, mutta pidän hintaa silti edullisena, koska raaka-aineet ovat oikeasti tuoreita ja sushit tehdään paikan päällä itse. Parin euron hinnanalennus ei ole sen väärti, että kannattaisi siirtyä pakkasen antimiin. Sen nimittäin maistaisi.

Ruokailin Maka Sushissa tällä viikolla kahdesti. Maanantai-iltana söin kasvislajitelman, joka oli hieman erilainen kuin kuvissa näkyvät perjantaiaamun take awayt. Maanantain annoksessa oli enemmän kurkkua ja seesaminsiemeniä, kun taas perjantai oli hyvin avokadopainotteinen. Herkullisia kummatkin! Enkä muuten tajua, miten Makan susheissa avokadostakin saa esiin järjettömän moniulotteisen maun.

Annokset sisältävät viisi makia ja viisi, ilmeisesti ja mahdollisesti, vaihtuvaa osaa. Lajitelmaan saa halutessaan mukaan ilmaiseksi myös miso-keiton.

DSC_0003

Palvelu on Maka Sushissa toimivaa, mutkatonta ja ystävällistä, hyvin kohteliasta. Tilaukset hoituvat kohtuullisessa ajassa, vaikka jonkin aikaa saakin odotella, koska sushit tehdään käsin. Kolmen kasvislajitelman annosta odotin reilun vartin. Iltaruuhkassa ruokaillessani tilaamani lajitelma tuli noin kymmenessä minuutissa.

Ravintolan tilat eivät ole kovin isot, ja pahimpaan ruuhka-aikaan on täyttä. Onneksi on take away. Sitä paitsi runsas asiakasvirta on vain positiivinen asia yrittäjälle, ja ravintolatilan pitäminen sopivankokoisena osoittaa kykyä hallita liiketoimintaa.

Ruokafundamentalistikumppaninikin totesi, että Maka Sushin antimet ovat parasta sushia, jota Tampereelta saa. Kaiken ei aina tarvitse olla fine diningia, ja sitä paitsi Marusekin hinnoittelu kasvissyöjälle on epäedullinen, koska kymmenen palan lajitelma erikseen koottuna kipuaa helposti yli 20 euron, kun lihansyöjät ruokailevat taas kerran halvemmalla.

Toivotan Maka Sushin köörille onnekasta yrittäjäelämää ja intohimoa jatkaa herkullisen käsityön parissa.

Hinta *****
Maku *****
Palvelu ****
Tunnelma ***

Maka Sushi sijaitsee osoitteessa Näsilinnankatu 30. Aukioloajat ja ruokalistat näkyvät tietenkin ravintolan kotisivuilla.

Joko maistoit?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.