Akkamedia on nyt Mediakka

En pidä nimenvaihdoksista. Enkä koskaan uskonut alkavani inhota blogini nimeä, vaikka pitäisihän harmittoman nimen takana pystyä seisomaan. En pystynyt, eikä onneksi enää tarvitse.

annakatariinam

Tässä tilanteessa ei oltaisi, jos en vajaa viisi vuotta sitten olisi kirjautunut WordPressiin ja luonut itselleni Mediakka-nimistä tunnusta, jonne silloin oksensin luovia tekstejäni. Lukijoita oli kaksi. Yksi vakituinen, eli ainoa ystäväni, joka blogista tiesi, ja äitini, joka sillon tällöin muisti siellä käydä. Sitten poistin blogini, koska tajusin, että tekstit tytöstä, joka asteli siideritahroissa fuksianväriseen mekkoon pukeutuneena, eivät todellakaan kaivanneet päivänvaloa.

Ja miten tämä kaikki liittyy tähän tekstiin? Siten, että olet juuri saapunut uudistuneelle blogisivulleni, joka ennen tunnettiin nimellä Akkamedia ja joka tästä päivästä alkaen on Mediakka. Sivulle pääsee myös kätevästi lyhyellä osoitteella mediakka.com. Myös akkamedia.wordpress.com vienee vielä perille. WordPress-tunnusta en pysty vaihtamaan, koska onnistuin niitä tekotaiteellisia raapustuksiani rustatessa myös lukitsemaan Mediakka-Wordpress-tunnuksen. Näin ollen uutta blogia perustaessani nimeksi tuli väännös Mediakasta, jonka olisin kovasti halunnut antaa toukokuussa 2015 syntyneelle Akkamedialle.

Ulkoasu on hiottu nyt mieleisekseni, ja vihdoin voin kakistaa bloginikin nimen selittelemättä, kuinka hirveä se on. Vaikka edelleen olen sitä mieltä, että tyhmätkin nimet ovat kiinnostavia, jos niillä on tarina. Tästä alkaa kuitenkin vihdoin Mediakan tarina.

Blogiani voi seurata Blogit.fi:ssä, Bloglovinissa, sähköpostitse ja Instagramissa!

Kerro mielipiteesi uudesta ilmeestä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.