Silmiä painaa, ei uni anna lainaa

Tunnistatteko sen hetken, kun korvissa alkaa soida Matti Eskon Rekkamies-biisi? Ette varmaan, koska kukaan ei vapaaehtoisesti kuuntele kyseistä rallatusta. Jostain syystä kuitenkin Rekkamies kuuluu oleellisesti matkustusmielentilaani. Kun Expressbus kaartaa Viinikan liittymästä kohti Helsinkiä. Kun veikeä setä siirtää rinkat Keimolanportilla pikkubussiin. Se Helsinki-Vantaan hemmetin urheilupubi ja ylihintainen, itse asiassa aika pahalta maistuva irkkusiideri.

dsc_0851_pieni-2

dsc_0534_pieni

dsc_0448

Kulunut vuosi on ollut kaikin puolin kummallinen. Otsikkoon päätynyt mauton riimi ”silmiä painaa, ei uni anna lainaa” konkretisoi melko hyvin sen, mitä vuodesta on jäänyt käteen: ei mitään. Tai no, järjettömästi töitä, projekteja ja lukemattomia tunteja graduseminaaria. Tilipussi ja silmäpussit ovat kasvaneet, mutta muut pussit ovatkin sitten ammottaneet tyhjyyttään.

Mediakka siirtyy tammikuun ajaksi Pohjois-Vietnamin vuoristokaupunkien sumuisiin maisemiin ja Hanoin vilkkaille kaduille pikkuruisten kaljabaarien muovijakkaroille, mutta blogi päivittyy säännöllisesti nuudelipatojenkin äärestä. Vuoristomaisemat elävöittävät kummasti kirjoitusmotivaatiota, jolla käynnistyy Mediakan kolmas vuosi.

Itse asiassa odotan jo vähän, että Matti Esko alkaa soida korvissa. Kuvainnollisesti.

Hyvää uutta vuotta!

Oletko sinä käynyt Vietnamissa?

2 thoughts on “Silmiä painaa, ei uni anna lainaa

  1. Ihania kuvia! Ja ihanaa reissua teille beibet! ❤ Nähdään helmikuussa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.