Hauska tutustua, herra Vegeström!

Kesäiseen ruokapöytään kannattaa poimia Jalotofun uutuuspunajuuri-tofupihvit. Punaisina hehkuvat luomupihvit piristävät elintärkeitä ruokakuvia värillään ja arkiateriaa kekseliäällä maullaan ja miellyttävällä rakenteellaan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuten ehkä tiedätte, ärsyynnyn helposti lihankorviketuotteista. Jalotofun Vegeströmit ovat kuitenkin toista maata, ja nauttivat heti ensi puraisusta syvää luottamustani. Lindströmin pihvien tofuserkut sisältävät veden ja suolan lisäksi luomusoijapavuista tehtyä tofua, pakastekuivattua punajuurta, kikherneseosta, punaviinietikkaa, kookossokeria ja sipulijauhetta, joista kaikki ovat luonnonmukaisesti tuotettuja. Ei yhtään E-koodia, vaikka Vegeström on täydellisen punainen ja mukavan kiinteä!

Pihvien maku on tofulle tyypillisesti pehmeä, mutta punajuuripalat tuovat sekä ulottuvuuksia makuun että kiinnostavuutta rakenteeseen. Tofun kiinteää ja hieman juustomaista rakennetta kammoaville Vegeströmit saattavat toimia erityisen hyvin, koska kiinteyttä rikkovat punajuuripalaset. Pitkän linjan tofufaneille, kuten minulle, strömit tuovat vaihtelua tavallisiin ruokiin. Pihvien maku ei ole missään nimessä teennäinen, vaan hyvin maanläheinen. Jopa niin maanläheinen, että pihveissä maistuu hyvällä tavalla maaperä. Tulee tunne, että ihan kuin pihvit kasvaisivat itse sellaisinaan kasvimaassa.

Ihan halpojahan punajuuriunelmat eivät ole, sillä kahden pihvin (2x125g) pakkaus maksaa yli 3,5 euroa, vähän alle neljä euroa suuressa marketissa. Toki on huomioitava, että punajuuripihvit ovat luomua, ja se maksaa edelleen Suomessa hävyttömän paljon, mikä tietenkin johtuu myös siitä, ettei luomua osteta tarpeeksi. Surullista!

Herra Vegeströmin antimet sopivat niin purilaisiin kuin kesälautaselle, kuten Jalotofun sivuilla luvataan. Maanläheinen maku lienee omiaan myös syksyllä satokauden sesonkituotteiden kanssa runsaalla lautasella.

Mitä mieltä olet Jalotofun tuotteista? Oletko jo ehtinyt testaamaan Vegeströmit, jotka saapuivat kauppoihin ihan hetki sitten?

Seuraa Bloglovinissa | Blogit.fi:ssä | Instagramissa

One thought on “Hauska tutustua, herra Vegeström!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.