Rankka, länsimainen elämäni

Lapsena vakiokysymykseni oli klassinen ”Koska ollaan perillä?” -utelu ja ”Minkä kunnan läpi ajetaan nyt?” -jankkaus parin minuutin välein. Kyllähän se kunta voi nopeastikin vaihtua kaasutellessa. Arki on edelleen täynnä paljon yksinkertaisia ongelmia, joita ilman elämänlaatu paranisi huomattavasti. No, ei ehkä huomattavasti, mutta ihan vähän.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAMiksi Pirkan tulppaanit maksavat välillä melkein 7 euroa ja välillä 3 euroa? Nyt niitä ei edes saa mistään! Eikö tulppaaneja enää myydä, kun kevät on ohi? Mitä kukkia kotiin sitten pitäisi ostaa?

Mikä ihmeen kasvi on kukonaskel, joka kuvassakin näkyy? Ihan tylsä tulppaaneihin verrattuna. Tiedetään, leikkokukkien ostaminen ketjuliikkeistä tappaa kivijalkakukkakaupat.

Miksi Salkkareiden juonenkäänne, jossa Kalle siepattiin, tuntui niin turhalta? Ja mitä Pietarilla on menossa? Mihin Cindy katosi?

Miksi maailmanpoliittisiin uutisiin turtuu? Juuri nyt -tägi ei tunnu enää miltään. Se on surullista.

Miksi Harry Stylesin Sign of the times kuulostaa hyvältä, vaikka kaiken järjen mukaan sen olisi pitänyt olla hyvä silloin, kun olin 14-vuotias?

Miksi näöntarkastusaikaa ei saa millään varattua, vaan tekstityksiä tihrustaa mieluummin Tigerista hankituilla neljän euron kaukolaseilla? Pelkään, että silmissä on meneillään jotain vakavaa, joten en uskalla varata tarkastusaikaa. Terveyspeloista on muuten tulossa asiaa myöhemmin tällä viikolla.

Miksi Dennis the Menace on suomeksi Ville Vallaton, kun alkuperäinen nimi kertoo niin paljon enemmän ja sen rinnalla Vallattoman Ville on ihan pikkutekijä?

Miksi vähäsokerisia kuohuviinejä on vaikea löytää? Miksi ihmisten on rohmuttava hyllyistä oma suosikkiviinini vain siksi, että etiketissä on Vuoden viini -voittoplakaateja?

Miksi pro gradu ei valmistu ilman, että siihen koskee? Ja se automaattinen sisällysluettelo! Miksi se ei vain ikinä toimi?

Miksi siitä, ettei käytä S-etukorttia kauppareissulla, tulee huono omatunto? Miksi muuten suurin osa ihmisistä ei saa bonuskortteja vedetyksi kerralla oikein kortinlukijasta?

Miksi hävettää sanoa, että on osallistunut Jodel-keskusteluun?

Kyllä on rankkaa.

Kerro kommenteissa päivän suurin ongelmasi! Nyt saa valittaa.

Seuraa Bloglovinissa | Blogit.fi:ssä | Instagramissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.