Kiinni jäivät: Chef Lundénin etsintäkuulutetut wrapit!

Vegaaniruokahyllyjä valloittamaan lähteneen Chef Lundénin tuotevalikoima on toistaiseksi vaihdellut Tampereella marketeittain paljon. Huhuilinkin edellisessä vegeruokatekstissä Lundénin korealaisten nuudeliwrappien perään. Juttuun tulleen vinkin avulla rullia löytyi lopulta R-kioskilta! Myöhemmin bongasin pötköjä myös vihdoin Sokokselta pitkään tyhjänä ammottaneelta hyllypaikalta.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAWrapit sisältävät maustettuja nuudeleita ja erilaisia kaaleja, joissa on todellakin yritystä, sillä mukana on myös pak choita! Aavistuksen makeat nuudelit sopivat hyvin raikkaiden vihannesten kanssa yhteen. Kovin suurta turvotustakaan välipalasta ei saa sillä 100 grammassa tuotetta on 170 kilokaloria, joista leijonanosa tulee todennäköisesti höttötortillasta. Siksi suosittelenkin miettimään, olisiko eineksessä mahdollista luottaa johonkin muuhun kuin kumiseen lättyyn, joka on wrappien ainoa huono puoli.

200 gramman paketissa tulee kaksi pientä wrappia, joissa on sama nuudelisalaattitäyte. Wrapit toimivat ihan kivasti aamupalana, vaikka niissä ei proteiinia olekaan. Nostatusaineita, säilöntäaineita ja tärkkelystä sen sijaan ainakin tortillalätyssä on, mikä on harmi, koska tuotteen idea ja valmistustapa ovat mainioita. Vaikka vaikeaahan se on valmisruokaa tehdä ilman säilyvyyttä. En vain voi sille mitään, että kaikenlaiset E-koodit nostavat karvat pystyyn.

Aivan ilmaisia Lundénin korealaiset wrapit eivät ole, sillä R-kioskilla ne maksoivat 4,50 euroa. Toki kyseessä on kioskitason hinta, sillä Sokoksella rullapaketti maksaa suurin piirtein kolme euroa. Hätäaamuna, kun ruokaa ei ole saatavilla muualta kuin lähikioskilta, myös kioskihinta tuntuu siedettävältä käsin tehdystä vegaaniruoasta. Chéf Lundenin wrapit voittavat myös mennen tullen HK:n Chili con Vege Burriton, joka huokuu niin maussaan kuin ulkonäössään einesmäisyyttä ja joka maistuu kärjistetysti jopa vastenmieliseltä.

Jo jonkin aikaa jatkuneiden einestutkimusteni perusteella olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että kaikista einesvaihtoehdoista parhaita ovat Chef Lundénin tuotteet Jokaiselle-aterioiden lisäksi. Käsin tekeminen on ehdottomasti kummankin merkin vahvuus: se maistuu aterioissa. Ihmettelen myös, mistä kokki-Lundén saapui yhtäkkiä kauppojen hyllyille. Pieni googlailu kuitenkin osoittaa, että kyseessä on Jalostajan – jep, sen säilykelihapullakeisarin – brändi, ilmeisesti. Korjatkaa, jos olen väärässä! Jos näin on, niin täytyy sanoa, että Jalostaja on onnistunut brändäyksessään. Lundénin tuotteista tulee nimittäin tunne, että joku tammisaarelainen mies on kokannut ruoat ihan vain minua varten.

Chéf Lundenin sienimysteeristä voi myös lukaista aiemmasta ruokajutusta.

Mitä mieltä olet Chef Lundénista? Mitä seuraavaksi kannattaisi testata?

Seuraa Bloglovinissa | Blogit.fi:ssä | Instagramissa

One thought on “Kiinni jäivät: Chef Lundénin etsintäkuulutetut wrapit!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.