Mitä miehet eivät tajua?

Kymmenen varvasta, kymmenen sormea ja kamalan äkäiset, jopa ärsyttävän rationaaliset mielipiteet kotijärjestyksestä. Miehet!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMeillä on niin hyvä asuntotilanne, että kodissamme on kummallekin omat huoneet (eli minulle sivistynyt työhuone ja toiselle riippumattoleikkihuone), jotka ovat täysin demilitarisoitua aluetta. Niissä kotisodan käyminen on kielletty. Olohuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä ja kylpyhuoneessa sen sijaan käydään jatkuvaa asemaväijyntää tavaroiden paikoista ja ylipäätään siitä, mitä tavaroita on tarpeen hankkia. Jos minä en saisi päättää mitään, kodissamme olisi vain yhdet astiat jokaista lajia, ei jääkaappia, paitsi pikkukaappi hyville oluille, ei nojatuoleja, ei televisiota, eikä yöpöytiä. Eikä minkäänlaista sisustusviritelmää wc:ssä. Pitää kuulemma olla tilaa kuivatella.

Miksi miehet eivät tajua, ettei kaiken tarvitse olla pelkistettyä?

Miksi miehet eivät tajua, että jos kaiken pitää olla pelkistettyä, on vaikea selittää sitä, että pitää olohuoneen pöytää romuvarastona, eli siis konttorina, ja nojatuolia vaatehuoneena?

Jos nojatuoli on vaatehuone, miksi ihmeessä untuvatakki on niin rakas, että se pitää oikeasti sijoittaa köllöttelemään riippumattoon? Pelottavaa!

Miksi miehet eivät tajua, että jos missään ei saa olla mitään ylimääräistä, miksi päivittäisrasvapurkille looginen paikka on muka ovenkahva? Kamalan rumalta näyttää!

Jos koko ajan pitää olla supersiistiä ja imuri hurisee vuorokauden ympäri, miksi mökkitavarat saavat lojua lattialla päiväkausia?

Miksi miehet eivät tajua, että henkarit eivät ole huvikseen kaarevia? Tarkka silmäni haluaisi, että niihin ripustettaisiin paita ripustimen muotoa mukaillen.

En voi olla ajattelematta, että olisi huippua asua mielipiteettömän ameeban kanssa, vaikka eihän kukaan sellaista oikeasti jaksaisi. Tuleepahan vain mieleen, kun vääntää Taika-astioiden paikoista tai henkareiden asettelukulmista. Ja spugenurkalta näyttävästä kierrätyspisteestämme. Ja viirivehkan paikasta.

Enpä tätä vaihtaisi, mutten tilannut mitään näin ekologista. En myöskään täydellistä kodinhuoltajaa, mutta siitä ei kannata valittaa. Hys!

Mitä sun mies ei tajua? Jos olet itse mies, kerro ihmeessä, mikä kotiasioissa mättää.

Seuraa Bloglovinissa | Blogit.fi:ssä | The Blog Junglessa | Instagramissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.