Välähdyksiä viikolta

Yksi rikkinäinen astianpesukone, neljä syötyä parsatankoa, yksi jumissa oleva rintalihas ja kaksi parvekkeella nautittua kevätiltaa. Ei yksiäkään päiväunia, mutta sentään monta hidasta aamua.
DSC_0006DSC_0007 (2)DSC_0005 (2)DSC_0001DSC_0023 (3)DSC_0002DSC_0004 (3)DSC_0003 (2)Viikko rullasi mukavasti eteenpäin – ihan kirjaimellisesti, sillä joogarullailin kangistuneita lihaksiani auki. Siinäpä alkuviikon hurjimmat käänteet! Seesteisen arkemme keskeytti kuitenkin sekä päätön kevätsiivousvimma että astianpesukone, joka ilmaisi harvinaisen selvästi, että pesut on nyt pesty. Sopivasti suursiivouksen ja ensimmäisen valkoviinilasin jälkeen. Vielä, jos muistaisi ostaa tiskiharjan ja jaksaisi valjastaa sen palvelemaan siihen asti, että uusi kone saapuu.

Astianpesukone-episodissa vältyttiin onneksi vahingoilta, joten sen jälkeen oli vielä mahdollista nautiskella kevätillasta parvekkeella. Katsella, kuinka Särkänniemeen syttyivät valot ja kuinka humalaiset hoippuivat kaduilla. Ne, jotka eivät niin päissään olleet, jäivät neuvottelemaan kadunkulmaan siitä, mihin jatketaan. Oli rauhoittavaa nähdä, miten yhtäkkiä vilkastunut kaupunki tuntui niin turvalliselta. Eikä yksi hajonnut masiina tuntunut enää miltään. Niitä saa kaupasta uusia niin monta kuin kotiin jaksaa kantaa. Toistaiseksi yksi riittää. Loput rahat voi käyttää keväästä nauttimiseen, sellaiseen kokonaisvaltaiseen kevätintoon: siivousaineisiin, puistoruokailuihin ja pitsitöppösiin.

Keväältä tuoksuvat arkiviikot ovat taatusti vuoden parhaimpia, mutta odotan silti sitä maanantaiaamua, kun Braunin kello onkin aivan hiljaa. Osaakohan se äännellä neljän viikon vaitiolon jälkeen enää ollenkaan? Se selviää kesäkuussa.

Kiinnostavatko arkitekstit vielä? Mitä haluaisit lukea?

Seuraa Bloglovinissa | Blogit.fi:ssä | The Blog Junglessa | Instagramissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.