Ihan hyvää, kiitos

Jos mielen päällä on lähinnä kantapääkarstaa ja kokkivideoita, kaikki on aika hyvin.
DSC_0087.JPGHavahduin pari päivää sitten siihen, että en ole vuosiin ikävöinyt lihan makua. Kasvissyöntiä on takana jo niin monta vuotta, ettei lihasta ole enää eläviä muistoja. Samalla tajusin kuitenkin katsovani paljon ruoanlaittovideoita, joissa tehdään ronskejakin paisteja. Ei oikein sovi ideologiaani, mutta kokkausvideoiden katselu on äärimmäisen rentouttavaa. Parhaimpia videoita ovat Tastyn pikavideot, joita pyörii YouTubessa. Vegaaniset reseptit kiehtovat eniten, ja niitä olenkin kokeillut usein itse. Videoita katsellessa huomasin, että kovassa huudossa YouTubessa ovat myös kilpasyöntivideot, jotka lähinnä kauhistuttavat. Huh, mikä määrä ruokaa ja tuhlaamista! Ymmärrän kuitenkin, miksi jotkut nauttivat kilpasyöntivideoiden katselusta. Se rentouttaa – vielä kun tietäisi, miksi!

Minä rentouduin jalkapohjiani repimällä, ihan totta. MayBeauty mainostaa ahkerasti sosiaalisessa mediassa ja alennuskoodin löydettyäni ostinkin itselleni liki 25 euron kuorintasukat. Kuinka ollakaan, sukat osoittautuivat joka sentin arvoisiksi. Olen kokeillut vajaan 10 euron kuorintasukkia, mutta niiden jälkeen jaloista ei ole irronnut kuin putua arkisukkien pohjalle. MayBeautyn The Fantastic Foot Maskin jälkeen jalat kuoriutuvat niin, että joku voisi luulla minua nahkaansa luovaksi liskoksi. Ja siitä syystä operaatiosta ei ole luvassa kuvia.

Kun olin pitänyt itselleni ihanan hemmotteluillan jalkakylpyjen ja kynsien lakkaamisen säestämänä, olikin aika hypätä junaan ja huristaa kirjahommiin kaupunkiin, jossa en ollut koskaan käynyt. Junassa sain toverikseni vanhan tutun: matkapahoinvoinnin. Kärsin siitä lapsena, ja olenkin oksentanut varmasti jokaisen kaupan muovipussiin ja jopa Forexin setelitaskuun perhematkoilla. Huonosti ilmastoitu juna ja helle tekivät olosta voipuneen mennessä ja tullessa. Lopulta olo oli nälästä ja pahoinvoinnista niin heikko, että syöksyin Tampereella McVeganille Mäkkäriin. Ei helpottanut oloa, kumma juttu.

Tänään mysteeriverhon takana piileskelevä artisti on mölynnyt naapurustossa. Olin jo varma, että Maija Vilkkumaan keikka on käynnissä Särkänniemen liepeillä. Laulaja kuulosti aivan Vilkkumaalta, mutta hän se ei voinut olla, sillä Vilkkumaan keikka käynnistyy tämänkin tekstin julkaisemisesta vasta tuntien päästä. Vaikkuiset korvani eivät myöskään erottaneet, mistä suunnasta äänet tulevat. Joku viisas tässä taloudessa kertoi, että kerrostalot kierrättävät ääntä hämäävästi. (Sain juuri ennen tekstin julkaisemista tiedon, että keikalla oli Roope Salminen ja Koirat! Anteeksi, se kuulosti Maija Vilkkumaalta. Taidan varata ajan korvahuuhteluun.)

Minulle kuuluu siis hyvää. Kantapäät kuoriutuvat melkoisella tahdilla, Spotify soittaa kesämusiikkia laidasta laitaan eikä junaankaan tarvitse hypätä hetkeen. Olen myös hyväksynyt sen, että kesäni on ohi. Aika laittaa kynä ruotuun ja antaa näppäimistön sauhuta. Oikeastaan toivon, ettei savua nousisi. Se tarkoittaisi uuden tietokoneen ostamista, ja minähän vihaan muutoksia.

Mitä sulle kuuluu?

Seuraa Bloglovinissa | Blogit.fi:ssä | The Blog Junglessa | Instagramissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.