24 kysymystä elämästä

Viikko on paketissa, mutta blogi ei suinkaan mene uinumaan viikonlopuksi. Nappasin blogiini 24 kysymystä elämästä -pohjan, sillä ei kai kukaan halua viikonlopun aluksi puhua some-kulttuurista tai äänestämisestä. Niistä kuulette pian, mutta sitä ennen muutama terävä fakta minusta. Kuulemma tuovat lukijan lähelle kirjoittajaa.
DSC_05022Mitä rakastat? Rauhaa. Rauhassa olemista. Hiljaisuutta ja elämän ääniä. Nukkumista ja nauramista. Syömistä ja supisemista.

Missä olet tosi hyvä? En tarkoituksella vastaa tähän taitoja, jotka ovat erikoisosaamisalaani, mutta muusta voin kertoa. Olen aika hyvä sotkemaan ja jättämään tavaroita jälkeeni. Kukaan ei koskaan usko, mutta olen taloutemme sottapytty ja se, joka ei saa hepulia pölyhiukkasesta.

Mikä tai kuka saa sydämesi lyömään nopeammin? Pelko ja jännittäminen. Olen todella fyysinen pelkääjä ja jännittäjä. Tuorein oire on käsien tärinä, ennen olin vain vessaramppaaja.

Mikä tai kuka saa sinusta parhaat puolet esiin? Läheiseni, kun saan olla oma itseni. Toisaalta myös työkuviot, kun saan loistaa ja toteuttaa itseäni. Tuntea itseni tarpeelliseksi.

Mitä haluaisit oppia? Sujuvaa saksaa, sinnikkyyttä, tervettä häikäilemättömyyttä ja itsekuria.

Mistä haluaisit tietää lisää? Taloudesta. Taloustieteen opiskelu olisi tärkeää, mutta hirvittävän kuivaa.

Onko sillä väliä viiden vuoden päästä? Millä? Kaikella. On. Kaikella on väliä. Melkein kaikella paitsi turhalla kiireellä ja itsensä piiskaamisella.

Mitkä unelmasi olet saavuttanut? Päässyt yliopistoon ja valmistunut kyseisestä laitoksesta. Tehnyt kirjan, vaikkei se proosateos ollutkaan.

Missä tilanteessa tai millainen olit vuosi sitten? Entä viisi vuotta sitten? Vuosi sitten kaikki oli niin kuin nyt. Aloin saada voimani takaisin. Viisi vuotta sitten olin opiskelija. Tuntuu oudolta ajatella, että olen koskaan edes ollut opiskelija. Olenkohan enää koskaan?

Mikä on sinulle todella tärkeää? Hyvinvointi, nauttiminen, luovuus ja itseni toteuttaminen.

Mitä tekisit, jos et voisi epäonnistua? Olisin yrittäjä, joka vain saisi asiakkaita ilman, että pitäisi tyrkyttää itseään.

Kenen mielestä olet kaunis? Ugh. Ihme kysymyksiä. Itseni mielestä ja varmasti päivästä ja lookista riippuen muiden mielestä. Jos kyse on sisäisestä kauneudesta, varmasti läheisteni mielestä.

Kuka rakastaa sinua? Perheeni, läheiseni. Aika surullista, että tällainen kysymys täytyy kysyä. Voiko joku vastata, ettei tiedä, mitä sanoa?

Miten muuttaisit maailmaa, jos kaikki olisi mahdollista? Haluaisin tasa-arvoisen maailman. Sellaisen, jossa kanssaihmisiä kunnioitettaisi.

Miksi sinut kannattaa tuntea? Olen aika hauska ja kanssani voi käydä älykkäitä keskusteluita. Olen myös erittäin auttavainen.

Milloin viimeksi teit jotain uutta? Muistelin hetki sitten sitä, kuinka aina kieltäydyn kaikesta, mutta nyt en enää muista, mikä oli uusi asia, jota kokeilin ja joka sai minut ihmettelemään, miksi aina sanon ei. No, ainakin tv-ohjelman kuvauksissa kävin yleisönä muutama kuukausi sitten.

Kohteletko muita niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan? Kyllä. Se on rehellinen vastaus. Minua on kohdeltu niin kuin en toivoisi itseäni kohdeltavan, joten en halua tehdä samoin muille.

Onko jotain, josta sinun kannattaisi päästää irti? Jatkuva pyyhkeen kehään heittäminen. Uskon itseeni, mutta on myös hetkiä, jolloin en todellakaan usko.

Mikä yksi asia sinun kannattaisi muuttaa heti, jotta voisit paremmin? Jaksaisinpa joogata joka päivä. Edes vartin.

Ketä varten pukeudut? Aivan puhtaasti itseäni varten.

Millaiseksi vaatteesi saavat sinut tuntemaan itsesi? Siistiksi. Stereotyyppiseksi toimistotyypiksi. Kauniiksi, jos kasvomaalit ovat myös kunnossa.

Viekö tämä unelmiasi kohti? Mikä tämä? Elämä? Uskon niin, vaikka tie on osoittautunut aika kiviseksi. Ainakin jos ammattiunelmista puhutaan.

Millaisiksi saat muut ihmiset tuntemaan itsensä? Toivottavasti arvokkaiksi. Sellaisiksi, että he merkitsevät minulle.

Oletko oman elämäsi ohjissa vai tapahtuvatko asiat sinulle? Elämäni on täysin hallinnassa, mutta toisaalta välillä tuntuu siltä, ettei mikään riitä, joten luulen, että toisaalta asioita vain tapahtuu. Jotkut asiat lipuvat ohi. Ulottumattomiini. Mutta vielä minä tartun niihin.

Ihanaa viikonloppua!

Mitä sinä haluaisit tietää minusta tai kertoa itsestäsi?

Seuraa Bloglovinissa | Blogit.fi:ssä | The Blog Junglessa | Instagramissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.