Outojen tapojen nainen

Työkaverini huomautti minulle, ettei ole ihan normaalia nyrpistää nenäänsä tiskikoneelle. Kotona taas olen saanut palautetta raapimisinnostani ja ruokailutavastani. Yritän lohduttautua sillä, että kaikilla on outoja tapoja.
DSC_0590Raavin käsiäni öisin. Olen varmasti perinyt tämän äidiltäni, vaikken oikein tiedä, miten käsien raapimisen voi periä. Minkäänlaista vahinkoa en saa aikaiseksi, vaan raapimista voisi kutsua ennemminkin sivelyksi tai kutittamiseksi. Nostan unissani kädet pystyyn ja hinkkaan niitä, kunnes rymäytän ne alas ja usein tietysti kanssanukkujan kasvoille. Tästä syystä tämä tapani ei ole kaikkien suosiossa.

Tiskikoneeseen koskeminen ällöttää minua varsinkin julkisissa tiloissa. Jos mahdollista, sujautan ruokailuvälineeni koneen kyytiin korien välistä ilman, että avaan niitä.

Olen parillisten lukujen ystävä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Asioita voisi minun puolestani olla 1, 2, 3, 5, 7 tai 10. Kymmenestä eteenpäin suosin parillisia, ellei kyseessä sitten ole luku, jossa vitonen on mukana. Lukuneuroosini näkyy esimerkiksi hedelmäostoksilla, karkkikaupassa ja urheilusuorituksen toistoissa.

Pitelen hampurilaista tai pitsapalaa kädessäni aina peukalolla ja pikkurillillä. Ote on kerrassaan outo enkä todella ymmärrä, mistä olen omaksunut sen. Pitsapalaa syödessä en muuten taita palaa pystysuunnassa, vaan rullaan sen kapeasta päästä leveään reunaan ikään kuin kääretortuksi ja syön sen kuin burriton.

En pysty rauhoittumaan, jos sänky ei ole pedattu. Muuten en ole kovin tarkka siisteydestä, vaan peruspuhdas koti riittää minulle, ja sinne mahtuu myös muutama väärällä paikalla oleva tavara. Pedattu sänky antaa kuitenkin minulle ikään kuin luvan rentoutua. Sitä paitsi koti näyttää heti paljon paremmalta, kun sänky on laitettu viimeisen päälle.

Samastutko mihinkään näistä tavoista? Mitkä ovat sinun outoja tapojasi?

Seuraa Bloglovinissa | Blogit.fi:ssä | The Blog Junglessa | Instagramissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.