Lempihetkiä

Kuinka usein pääsee lapsuuden jälkeen vastaamaan yksinkertaisesti siihen, mikä on oma lempijuttu milloin missäkin aiheessa? Harvemmin kukaan kyselee niin sanottuja lemppareita yhtään mistään, joten kerron niitä nyt aivan oma-aloitteisesti. Sitä paitsi on kuulemma parempi keskittyä positiivisiin asioihin sen sijaan, että jakaisi ärsytyksenaiheita ja inhokkejaan.
DSC_00044.JPGLempipuuha
Järjesteleminen. Kaiken järjesteleminen: kodin, elämän, kalenterin, vaatekaapin tai tulevien juhlien. Parasta on se, jos samaan aikaan sataa ulkona ja olohuoneesta kantautuu elämisen ääniä. Omaa aikaa ja turvaa.

Lempijuoma
Vesi  ja kuiva valkoviini. Toisaalta myös harvoin nautittu hedelmälihaa sisältävä appelsiinimehu on herkkua. Sopivassa määrin nautittuna, kuten valkoviinikin.

Lempiväri
Keltainen, jos ei voi valita valkoista tai mustaa.

Lempikohta kehossa
Pohkeet! Vitsailen monesti, että pohkeiden ja kaulan välissä on katastrofi.

Lempimuisto
Muistelin kuluneella viikolla syntymäpäiviä, joten tällä hetkellä lämpimimpiä lempimuistojani ovat lapsuuden syntymäpäivät sukulaisten ja kavereiden kanssa.

Lempieläin
Pakko vastata koira, sillä niiden kanssa voi kommunikoida hämmästyttävän syvällisesti. Muutoin hamsterit. Söpöjä otuksia, joilla on silkkiset tassut ja aavistuksen kostea nenä.

Lempiääni
Sateenropina. Mitä rajumpi, sen parempi.

Lempituoksu
Avonin Mesmerize Black for Her, Victor & Rolfin Flower Bomb tai YSL:n Manifesto. Luonnontuoksuista sateen jälkeinen maa tai sitten tuore aasialainen ruoka. En muuten tajua, miten joku voi nimetä jonkin kukan lempituoksukseen. Eiväthän ne haise oikein miltään muulta kuin maalta.

Lempikaupunki
Rakastan Tamperetta, mutta Aasiassa tekee hyvää ymmärtää oma pienuutensa jossakin pilvenpiirtäjien keskellä valtavassa väkijoukossa. Ollapa osa miljardia. Vastaan siis Kangding, joka tosin on vain Tampereen kokoinen kaupunki vuoristossa, ja haluan myös mainita Leshanin, joka tunnetaan Buddha-patsaastaan.

Lempimaa
Pidän Tanskan ilmapiiristä, mutta Kiinasta ei voi saada tarpeeksi sen monimuotoisuuden ansiosta.

Lempi-tv-sarja
Ikisuosikkini on Salkkarit, muuten kaikki pohjoismaiset dekkarit. Tällä hetkellä katson Nousuvettä (ruots. Springfloden) C Moresta.

Lempipodcast
Jäljillä-rikospodcast. Rikokset kiehtovat aina, olipa media mikä tahansa. Kulutan tosin podeja samalla tavalla kuin musiikkia: biisi- ja jaksokohtaisesti.

Lempikukka
Lilja. En tiennyt sitä, ennen kuin sain niitä valmistujaislahjaksi. Kauniita, mutta hirvittävän raivostuttavia, kun päättävät varistaa mustaa putua sisuksistaan pöydälle.

Lempituote
Silmälasinpuhdistusliinat! Äärimmäisen fiksuja ja käteviä, mutta ei niin ekologisia, jos siis käyttää halpakaupasta ostettuja, yksittäispakattuja liinoja. Tehokkaita ovat silti.

Lempibiisi
Tällä hetkellä Jukka Pojan Papaija. Kuuntelen aika vähän musiikkia, enkä voi nimetä lempiartistia tai -kappaletta.

Lempikirja
Juuri nyt kaikki dekkarit, useimmiten kauniit ja yhteen hetkeen pysähtyneet proosateokset.

Lempityyli
Sellainen ihan tavallinen. Mukavat pöksyt, löysä neule ja sievästi laskeutuva paita. Kengät, joissa jalat eivät ala haista. Onneksi sitäkin ongelmaa varten on keksitty jalkadeodorantti.

Kopioi ihmeessä kategoriat itsellesi ja kerro, jos jaoit ne blogissasi!

Tuliko vastaan yhtään omia lemppareita?

Seuraa Bloglovinissa | Blogit.fi:ssä | The Blog Junglessa | Instagramissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.