Valuva aika ja pimeä marraskuu eli aivan tavallisia kuulumisia

Hyvää viimeistä marraskuista torstaita! Kyllä ennen oli kaikki paremmin. Lunta riitti heti alkutalvesta lumileikkeihin, eikä varmasti yksikään torstai 90-luvun lopussa ollut näin musta. Koska en juuri nyt pääse isäni rakentamaan lumilinnaan, kerron kuulumisiani.
DSC_0196.JPGMinulla on ollut marraskuussa yksi vapaapäivä. Se on vähän, itse asiassa mitätön luku. Ei kehuttava asia, vaan lähinnä hullua, enkä siksi malttaisi odottaa, että koko vuosi olisi jo pulkassa.

Kurjuuden komeutta korosti vielä eilen liukastumiseni matkalla kotiin. Löin polveni kivillä kuorrutettuun asfalttiin, sain kaksi haavaa ja tuhat mustelmaa. Pahinta oli se, että suosikkihousuihini tuli reikä. Ja mitä vielä! Niitä ei enää myydä Suomessa, vaikka kyseessä on tuiki tavalliset ketjuliikepöksyt. Hamstrasin niitä huonoja kulutusvalintoja tekevänä ihmisenä kesällä Ruotsista. En millään viitsisi lähteä naapurimaahan housujen takia.

Aamulla näin ensimmäisen kerran viikkoon päivänvaloa. Olen ollut niin tiiviisti suljettuna toimistoon aamukahdeksasta iltapäiväneljään, etten ihan oikeasti ole nähnyt edes harmaan sävyjä. En ehkä kutsuisi päivänvaloksi tuota likaisenväristä taivasta, mutta on se kirkkaampi kuin pimeys.

Tänään minulla on ollut vapaa-aikaa kokonaiset kolme tuntia. Siitä puolet olen käyttänyt päämäärättömään haahuiluun ja puhelimen näpräämiseen. Neljänosan uhrasin kalenterille ja kirjoittamiselle, ja loppuosa olisi syytä antaa eväiden teolle. Ajattelin tehdä köyhän miehen pad thaita. Puolet aineksista puuttuu, eikä kastikkeeksi ole kuin soijaa, mutta kai sillä hengissä pysyy.

Olenhan selvinnyt tästä kuukaudesta, vuodesta ja vuosikymmenestä muutenkin. Ihan kiitettävästi.

Vuosikymmenestäni ja tulevaisuudensuunnitelmistani kuulette myöhemmin.

Onko marraskuu syönyt voimia? Miksi?

Seuraa Bloglovinissa | Blogit.fi:ssä | Instagramissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.